Interjers

2024. gada modernākās interjera krāsas.

2024. gada modernākās interjera krāsas.

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz  — 2024. gada modernā krāsa
Pantone institūts ir bijis līderis tendenču prognozēšanā daudzus gadus. Viņa prognozes izmanto pasaules lielākie modes un dizaina zīmoli. Pēc Pantone domām, viens no 2024. gada modīgākajiem toņiem būs skaistais un patīkamais tonis Peach Fuzz. Šī ir maiga aprikožu nokrāsa, kas var pievienot telpai siltumu un spilgtumu, radot mājīgu un patīkamu atmosfēru.
Toni var izmantot kā pamatkrāsu vai kā akcentu interjerā dažādos veidos: no sienām un tapetēm līdz tekstilizstrādājumiem, aksesuāriem un dekoriem. Turklāt Peach Fuzz lieliski sader ar neitrāliem toņiem, piemēram, bēšu, pelēku vai baltu, radot elegantu un līdzsvarotu interjeru.

Salvijas lapas – 2024. gada modernā krāsa
Salvijas lapu krāsa ir maiga un klusināta zaļā nokrāsa, ko bieži izmanto interjera dizainā, lai radītu mierīgu un relaksējošu atmosfēru. Šī krāsa var būt lieliska izvēle sienām, tapetēm, mēbelēm, tekstilizstrādājumiem un aksesuāriem.
Salvijas lapas parasti asociējas ar dabu un mieru, tāpēc tās labi sader ar dabīgiem materiāliem, piemēram, koku, linu, augu materiāliem un mīkstajiem tekstilizstrādājumiem. Šī krāsa var piešķirt interjeram svaiguma un harmonijas pieskārienu, īpaši, ja to apvieno ar neitrāliem toņiem vai pasteļtoņiem.
Salvijas lapas labi sader ar citiem zaļumiem, pelēkiem, bēšiem un baltiem. Šī krāsa ir īpaši piemērota guļamistabai, viesistabai vai birojam, kur tā palīdzēs radīt mierīgu un komfortablu vidi.

Kobalts ir 2024. gada modernākā krāsa
Kobalta krāsa var piešķirt jūsu interjeram greznu un elegantu izskatu, it īpaši, ja to lieto diskrēti.
Izmantojiet šo krāsu kā akcentu (uz sienām) vai kā kontrastu neitrālākām vai gaišākām krāsām (mēbelēs). Piemēram, kobalts lieliski sader ar pelēku, baltu vai bēšu. Vai arī jūs parasti varat izmantot kobalta toni tikai gleznās vai dekoratīvos gabalos, lai radītu vizuālu interesi un dziļumu.
Vai jums patika kāda moderna interjera krāsa 2024. gadā? Izmantojiet to sava interjera dekorēšanai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *